Stabile resultater og ren smag

Professionel jævning

OSCAR® Roux er udviklet til professionelle køkkener, hvor der stilles krav til effektivitet, kvalitet og konsistens. Den moderne, vegetabilske og glutenfri roux gør jævning enkelt, stabilt og fleksibelt – uanset produktionens størrelse. Den flydende form gør dosering hurtig og præcis, og roux’en kan tilsættes direkte uden klumper og uden forarbejde.

Produktet er fryse- og sous-vide-stabilt, så du kan tilberede og nedfryse saucer og retter på forhånd uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det giver frihed til at planlægge, producere og servere med sikkerhed – hver gang.

Egenskaber

  • Glutenfri & vegetabilsk: Velegnet til alle typer køkkener, inkl. vegetariske og glutenfri menuer.
  • Fryse- og sous-vide-stabil: Saucer og retter kan fryses og opvarmes uden at miste konsistens.
  • Nem at bruge: Den flydende form gør doseringen præcis og hurtig – typisk ca. 100 g pr. liter væske.
  • Neutral smag: Giver frihed til at bygge egne smagsprofiler.
  • Sikker kvalitet: Ensartet resultat hver gang, uanset køkkenets størrelse.

Anvendelse

  • Klassiske saucer – fra lette hvidvinssaucer til kraftige reduktioner.
  • Supper, puréer og gratiner, hvor man vil undgå en melet smag.
  • Store produktioner til catering og institutionskøkkener.
  • Forberedte retter og saucer, der skal fryses eller vakuumeres.