Lam med dild, rejer og ærter

Lam med dild, rejer og ærter


Ingredienser

10 personer

  • 1,5 kg lammebov eller filet, i tern
  • 2 laurbærblade
  • 25 g OSCAR® Lammefond koncentrat
  • 1,5 l vand
  • 200 g ærter
  • 200 g rejer
  • 1 dl fløde 38 %
  • 50 g smør
  • 100 g OSCAR® Roux flydende jævning
  • 1 bundt dild
  • 1 bundt persille
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Kom lam, vand, laurbærblade og OSCAR® Lammefond koncentrat i en gryde. Kog mørt i ca. 1,5 time. Sigt lagen.
  2. Bring 1 liter af lagen i kog, tilsæt fløde og jævn med roux.
  3. Pisk smør i, smag til med citronsaft, dild, salt og peber.
  4. Tilsæt lam og ærter, varm igennem. Vend rejerne i lige før servering.

Tip: Server med nye kartofler og ekstra dild.