Lam med dild, rejer og ærter
Ingredienser
10 personer
- 1,5 kg lammebov eller filet, i tern
- 2 laurbærblade
- 25 g OSCAR® Lammefond koncentrat
- 1,5 l vand
- 200 g ærter
- 200 g rejer
- 1 dl fløde 38 %
- 50 g smør
- 100 g OSCAR® Roux flydende jævning
- 1 bundt dild
- 1 bundt persille
- Salt og peber
Fremgangsmåde
- Kom lam, vand, laurbærblade og OSCAR® Lammefond koncentrat i en gryde. Kog mørt i ca. 1,5 time. Sigt lagen.
- Bring 1 liter af lagen i kog, tilsæt fløde og jævn med roux.
- Pisk smør i, smag til med citronsaft, dild, salt og peber.
- Tilsæt lam og ærter, varm igennem. Vend rejerne i lige før servering.
Tip: Server med nye kartofler og ekstra dild.