Torsk med sennepssauce
Ingredienser
10 personer
- Torsk
- Kartofler
- 750 g sødmælk
- 100 g fløde 38 %
- 150 g vand
- 20 g honning
- 25 g OSCAR® Premium Hvidvin Reduktion
- Salt, peber og citronsaft
- 100 g OSCAR® Roux flydende jævning (ca. 100 g pr. liter sauce)
Fremgangsmåde
- Krydr torskestykkene med salt og peber. Forbered kartoflerne.
- Varm sødmælk, fløde og vand op i en gryde. Undgå at det koger over.
- Tilsæt honning og OSCAR® Premium Hvidvin Reduktion, og lad det varme op igen.
- Pisk den flydende roux i væsken, indtil saucen tykner. Juster konsistensen efter ønske.
- Smag til med salt, peber og citronsaft.
- Damp eller steg torsken færdig, anret med kartofler og hæld saucen over.
Tip: Juster tykkelsen med mere væske eller roux efter behov.