Torsk med sennepssauce

Torsk med sennepssauce


Ingredienser

10 personer

  • Torsk
  • Kartofler
  • 750 g sødmælk
  • 100 g fløde 38 %
  • 150 g vand
  • 20 g honning
  • 25 g OSCAR® Premium Hvidvin Reduktion
  • Salt, peber og citronsaft
  • Sennep 
  • 100 g OSCAR® Roux flydende jævning (ca. 100 g pr. liter sauce)

Fremgangsmåde

  1. Krydr torskestykkene med salt og peber. Forbered kartoflerne.
  2. Varm sødmælk, fløde og vand op i en gryde. Undgå at det koger over.
  3. Tilsæt honning og OSCAR® Premium Hvidvin Reduktion, og lad det varme op igen.
  4. Pisk den flydende roux i væsken, indtil saucen tykner. Juster konsistensen efter ønske.
  5. Smag til salt, peber, citronsaft og sennep. Tilføj sennep i den mængde der giver den ønskede smagsintensitet.
  6. Damp eller steg torsken færdig, anret med kartofler og hæld saucen over.

Tip: Juster tykkelsen med mere væske eller roux efter behov.

Inspiration

OSCAR® Roux – flydende jævning

OSCAR® Roux flydende jævning er udviklet til professionelle køkkener med fokus på effektivitet, kvalitet og stabilitet. Den vegetabilske og glutenfri roux sikrer ensartede resultater og en ren smag – uden klumper og uden forarbejde.