Torsk med sennepssauce

Torsk med sennepssauce


Ingredienser

10 personer

  • Torsk
  • Kartofler
  • 750 g sødmælk
  • 100 g fløde 38 %
  • 150 g vand
  • 20 g honning
  • 25 g OSCAR® Premium Hvidvin Reduktion
  • Salt, peber og citronsaft
  • 100 g OSCAR® Roux flydende jævning (ca. 100 g pr. liter sauce)

Fremgangsmåde

  1. Krydr torskestykkene med salt og peber. Forbered kartoflerne.
  2. Varm sødmælk, fløde og vand op i en gryde. Undgå at det koger over.
  3. Tilsæt honning og OSCAR® Premium Hvidvin Reduktion, og lad det varme op igen.
  4. Pisk den flydende roux i væsken, indtil saucen tykner. Juster konsistensen efter ønske.
  5. Smag til med salt, peber og citronsaft.
  6. Damp eller steg torsken færdig, anret med kartofler og hæld saucen over.

Tip: Juster tykkelsen med mere væske eller roux efter behov.