Supreme sauce

Supreme sauce


Ingredienser

10 personer

  • 10 kyllingebryster (eller 4 hele kyllinger)
  • 1 løg, finthakket
  • 2 fed hvidløg, knust
  • 20 g OSCAR® Premium Hvidvin Reduktion
  • 500 g fløde 38 %
  • 250 g vand
  • 80 g OSCAR® Premium Stegt Kyllingefond Pasta
  • 70 g OSCAR® Roux flydende jævning
  • Salt, peber og citronsaft
  • Friske urter 

Fremgangsmåde

  1. Forbered kyllinger.
  2. Sauter løg og hvidløg i fedtstoffet fra kyllingen. Tilsæt OSCAR® Premium Hvidvin Reduktion og kog ind.
  3. Tilsæt vand, fløde og OSCAR® Premium Stegt Kyllingefond Pasta. Rør til glacen opløses.
  4. Tilsæt roux lidt ad gangen, indtil saucen får en cremet konsistens. Smag til.
  5. Skær kyllingen i skiver og server med saucen og urter.

Tip: Saucen kan varieres med svampe eller estragon.