Supreme sauce
Ingredienser
10 personer
- 10 kyllingebryster (eller 4 hele kyllinger)
- 1 løg, finthakket
- 2 fed hvidløg, knust
- 20 g OSCAR® Premium Hvidvin Reduktion
- 500 g fløde 38 %
- 250 g vand
- 80 g OSCAR® Premium Stegt Kyllingefond Pasta
- 70 g OSCAR® Roux flydende jævning
- Salt, peber og citronsaft
- Friske urter
Fremgangsmåde
- Forbered kyllinger.
- Sauter løg og hvidløg i fedtstoffet fra kyllingen. Tilsæt OSCAR® Premium Hvidvin Reduktion og kog ind.
- Tilsæt vand, fløde og OSCAR® Premium Stegt Kyllingefond Pasta. Rør til glacen opløses.
- Tilsæt roux lidt ad gangen, indtil saucen får en cremet konsistens. Smag til.
- Skær kyllingen i skiver og server med saucen og urter.
Tip: Saucen kan varieres med svampe eller estragon.