Gratin med blomkål og spinat

Gratin med blomkål og spinat


Ingredienser

10 personer

  • 400 g macaroni
  • 1 blomkål, i buketter
  • 300 g spinat
  • 1 l sødmælk
  • 200 g fløde 38 %
  • 150 g revet ost (evt. gruyere) 
  • 100 g OSCAR® Roux flydende jævning
  • 25 g smør
  • 1 tsk muskatnød
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Kog pasta al dente. Blanchér blomkål. Skyl spinat.
  2. Varm mælk og fløde, tilsæt roux under piskning til cremet konsistens.
  3. Tilsæt smør, ost og krydderier. Smag til.
  4. Vend pasta, spinat og blomkål i saucen. Kom i et smurt fad.
  5. Drys mere ost over og gratinér 20–25 min. ved 200 °C.

Tip: Tilsæt evt. lidt OSCAR® Premium Hvidvin Reduktion for ekstra smag.

Relaterede produkter