Schweinshaxe med brun...

Schweinshaxe med brun flødesauce


Ingredienser

10 personer

  • 4 svineskanke
  • 3 løg, groft hakket
  • 3 gulerødder, skåret i skiver
  • ½ knoldselleri, i tern
  • 4 fed hvidløg
  • 2 laurbærblade
  • 10 kviste timian
  • 1 l vand
  • 150 g OSCAR® Premium Mørk Kalvefond Pasta
  • 100 g OSCAR® Roux flydende jævning
  • 200 g fløde 38 %
  • Salt, peber, smør/olie

Fremgangsmåde

  1. Krydr skankene, brun dem grundigt, og tag dem op.
  2. Tilsæt vand, aromater og OSCAR® Premium Mørk Kalvefond Pasta. Læg skankene tilbage.
  3. Braiser 2 timer ved lav varme (eller i ovn ved 160 °C).
  4. Tag skankene op og steg dem ved 220 °C i 20 – 30 min. til sprød svær.
  5. Sigt skyen, tilsæt fløde og jævn med roux. Smag til.

Tip: Reducér skyen for kraftigere smag. Server med kartofler og ærter.