Schweinshaxe med brun flødesauce
Ingredienser
10 personer
- 4 svineskanke
- 3 løg, groft hakket
- 3 gulerødder, skåret i skiver
- ½ knoldselleri, i tern
- 4 fed hvidløg
- 2 laurbærblade
- 10 kviste timian
- 1 l vand
- 150 g OSCAR® Premium Mørk Kalvefond Pasta
- 100 g OSCAR® Roux flydende jævning
- 200 g fløde 38 %
- Salt, peber, smør/olie
Fremgangsmåde
- Krydr skankene, brun dem grundigt, og tag dem op.
- Tilsæt vand, aromater og OSCAR® Premium Mørk Kalvefond Pasta. Læg skankene tilbage.
- Braiser 2 timer ved lav varme (eller i ovn ved 160 °C).
- Tag skankene op og steg dem ved 220 °C i 20 – 30 min. til sprød svær.
- Sigt skyen, tilsæt fløde og jævn med roux. Smag til.
Tip: Reducér skyen for kraftigere smag. Server med kartofler og ærter.