
Et smagfuldt og kreativt tilskud
Vores fond koncentrater er let opløselige og giver en autentisk og intens smag. Sortimentet inkluderer både klassiske og økologiske varianter og mere specielle smage som Asiatisk Fond og Muslingefond, samt flere plantebaserede varianter som for eksempel Svampefond og Demi Glace koncentrat.
Smagen i OSCAR® Fond koncentrat er så dyb og intens, at du kan opfatte dem som et smagfuldt og kreativt tilskud til din krydderihylde. Vi giver dig de reneste smage at arbejde med, så dit arbejde i køkkenet bliver optimeret og du kan have fokus på at sætte netop dit aftryk på retten.
Sortiment
Se udvalget her

100% smag og 100% fornuft
Vi giver dig de reneste smage at arbejde med, så dit arbejde i køkkenet bliver optimeret og du kan have fokus på at sætte netop dit aftryk på retten. Autentiske smagsgivere i koncentreret form til dine varme og kolde kreationer. Et alsidigt og smagfuldt kulinarisk værktøj, der kan bruges til meget mere end supper og saucer. Med få dråber giver du din ret ekstra smag.
- Nem dosering og let opløseligt
- Ensartet kvalitet og smagsprofil
- Alsidig anvendelse, kan anvendes varm og kold
Anvendelsesmuligheder med OSCAR® Fond koncentrat
Du skal acceptere cookies fra Youtube for at se denne video

Anvendelsesmuligheder
Sous Vide
Tilberedning med vakuum sikrer dig en perfekt ensartet tilberedning hver gang. Ved at tilsætte OSCAR® Fond koncentrat får du en ekstra koncentreret smag omkring emnet.
Tommelfingerregel: Tilsæt fond koncentrat, så det passer til 3% af emnets vægt (1 kg kød = 30 g fond koncentrat).

Anvendelsesmuligheder
Saucer
Brug OSCAR® Fond koncentrat som smagsgiver i dine saucer, enten alene eller i kombination med andre OSCAR® produkter.
Med få dråber kan du gøre en standardret til noget helt specielt for dit køkken.
Opskrifter
Saucer

Anvendelsesmuligheder
Dressinger, cremer og emulsioner
Tilsmag dine kolde dressinger og emulsioner med OSCAR® Fond koncentrat. Tilføj f.eks. OSCAR® Svampefond koncentrat eller OSCAR® Jomfruhummerfond koncentrat til din mayonnaise.
Opskrifter
Dressinger, cremer og emulsioner
