Yuzu Tori Paitan Sifon

Yuzu Tori Paitan Sifon


Ingredienser

10 personer

  • 5 dl OSCAR® Signature Ramen Tori Paitan
  • 10 g salt
  • 2 g xanthangummi
  • 30 g yuzusaft

Fremgangsmåde

  1. Tori Paitan varmes op til 70 °C og tilsættes salt samt xanthangummi. Blend med en stavblender, indtil det er opløst.
  2. Tilsæt yuzusaft.
  3. Hæld blandingen på en sifon, tilsæt én patron, og ryst grundigt.
  4. Hold sifonen varm ved 60 °C indtil brug.

Tip: Yuzu kan udelades og i stedet erstattes med hvidløgsolie eller en anden aromatisk smag. Passer glimrende til tempereret fisk og friske grøntsager.

Relaterede produkter

Inspiration

Det asiatiske køkken

OSCAR® lancerer nu en serie af asiatisk inspirerede produkter, som gør det nemmere at integrere asiatiske smage og anretninger i dine menuer.