
Yuzu Tori Paitan Sifon
Ingredienser
10 personer
- 5 dl OSCAR® Signature Ramen Tori Paitan
- 10 g salt
- 2 g xanthangummi
- 30 g yuzusaft
Fremgangsmåde
- Tori Paitan varmes op til 70 °C og tilsættes salt samt xanthangummi. Blend med en stavblender, indtil det er opløst.
- Tilsæt yuzusaft.
- Hæld blandingen på en sifon, tilsæt én patron, og ryst grundigt.
- Hold sifonen varm ved 60 °C indtil brug.
Tip: Yuzu kan udelades og i stedet erstattes med hvidløgsolie eller en anden aromatisk smag. Passer glimrende til tempereret fisk og friske grøntsager.
Relaterede produkter
Anvendt produkter
Se mere
Inspiration
Det asiatiske køkken
OSCAR® lancerer nu en serie af asiatisk inspirerede produkter, som gør det nemmere at integrere asiatiske smage og anretninger i dine menuer.