Tori Paitan Ramen

Tori Paitan Ramen


Ingredienser

10 personer

  • 3 stk pak choi
  • 2 stk forårsløg
  • 450 g nudler
  • 2 l OSCAR® Signature Ramen Tori Paitan
  • 10 stk sojamarinerede æg

Fremgangsmåde

  1. Skyl pak choi og forårsløg grundigt for jord. Skær pak choi i kvarte, og snit forårsløgene fint.
  2. Bring en gryde med vand i kog, og kog nudlerne efter anvisningen. Tilsæt pak choi, når der er 2 minutter tilbage af kogetiden.
  3. Bring Tori Paitan i kog, og hæld den over de kogte nudler og pak choi. Drys med forårsløg.

Tip: Denne ramensuppe kan med fordel tilsmages med en valgfri tare eller en aromatisk olie. Retten kan varieres med forskellige toppings. Prøv f.eks. bonitoflager, enokisvampe, bagte cherrytomater eller hakket og stegt kyllingekød.

Relaterede produkter

Inspiration

Det asiatiske køkken

OSCAR® lancerer nu en serie af asiatisk inspirerede produkter, som gør det nemmere at integrere asiatiske smage og anretninger i dine menuer.