Taiwanesisk okse- og...

Taiwanesisk okse- og nudelsuppe


Ingredienser

10 personer

  • 2 kg oksebov i store tern
  • olie (til bruning)
  • 2 stk løg, kvarte
  • 6 fed hvidløg, knuste
  • 100 g ingefær, i skiver
  • 1 tsk szechuan peberkorn, knust
  • 5 stk stjerneanis
  • 2 stk kanelstænger
  • 200 g mørk soja
  • 200 g risvin
  • 30 g chiliolie
  • 100 g brun farin
  • 1 tsk tomatpuré
  • 1 l OSCAR® Signature Oksebouillon
  • 1 l vand
  • hvedenudler
  • grønt og urter

Fremgangsmåde

  1. Brun kødet grundigt i olie på alle sider, og tag det derefter op af gryden.
  2. I samme gryde ristes løg, hvidløg, ingefær og krydderier, indtil de er let karamelliseret.
  3. Tilsæt soja, risvin, chiliolie, brun farin, tomatpuré, OSCAR® Signature Oksebouillon og vand. Læg kødet tilbage i gryden.
  4. Bring retten i kog, og lad den simre under låg i 2,5–3 timer, indtil kødet er mørt.
  5. Si suppen, og smag eventuelt til med mere soja, bouillon eller sukker.
  6. Kog hvedenudlerne, og anret dem i en skål. Toppes med kødet, varm suppe, grønt og urter.

Relaterede produkter

Inspiration

Det asiatiske køkken

OSCAR® lancerer nu en serie af asiatisk inspirerede produkter, som gør det nemmere at integrere asiatiske smage og anretninger i dine menuer.