
Taiwanesisk okse- og nudelsuppe
Ingredienser
10 personer
- 2 kg oksebov i store tern
- olie (til bruning)
- 2 stk løg, kvarte
- 6 fed hvidløg, knuste
- 100 g ingefær, i skiver
- 1 tsk szechuan peberkorn, knust
- 5 stk stjerneanis
- 2 stk kanelstænger
- 200 g mørk soja
- 200 g risvin
- 30 g chiliolie
- 100 g brun farin
- 1 tsk tomatpuré
- 1 l OSCAR® Signature Oksebouillon
- 1 l vand
- hvedenudler
- grønt og urter
Fremgangsmåde
- Brun kødet grundigt i olie på alle sider, og tag det derefter op af gryden.
- I samme gryde ristes løg, hvidløg, ingefær og krydderier, indtil de er let karamelliseret.
- Tilsæt soja, risvin, chiliolie, brun farin, tomatpuré, OSCAR® Signature Oksebouillon og vand. Læg kødet tilbage i gryden.
- Bring retten i kog, og lad den simre under låg i 2,5–3 timer, indtil kødet er mørt.
- Si suppen, og smag eventuelt til med mere soja, bouillon eller sukker.
- Kog hvedenudlerne, og anret dem i en skål. Toppes med kødet, varm suppe, grønt og urter.
Relaterede produkter
Anvendt produkter
Se mere
Inspiration
Det asiatiske køkken
OSCAR® lancerer nu en serie af asiatisk inspirerede produkter, som gør det nemmere at integrere asiatiske smage og anretninger i dine menuer.