
Spaghetti Vongole
Ingredienser
10 personer
- 125 g skalotteløg, finthakket
- 1 fed hvidløg, finthakket
- olie til stegning
- 2,5 dl vand
- 40 g OSCAR® Premium Hvidvin Reduktion
- 30 g OSCAR® Muslingefond koncentrat
- 1 kg muslinger, f.eks. hjertemuslinger
- 2,5 dl fløde
- 750 g spaghetti, forkogt
- chili
- friske urter, f.eks. kørvel og dild
- peber
Fremgangsmåde
- Sautér skalotteløg og hvidløg i olie.
- Tilsæt vand, OSCAR® Premium Hvidvin Reduktion og OSCAR® Muslingefond koncentrat og bring i kog.
- Tilsæt muslingerne, lad dem dampe og tilsæt herefter fløden.
- Bland den forkogte pasta og urterne i.
- Smag til med peber og mere OSCAR® Muslingefond koncentrat.
Relaterede produkter
Anvendt produkter
Se mere
Inspiration
OSCAR® Fond koncentrat
Et smagfuldt og kreativt tilskud til din krydderihylde. Med OSCAR® Fond koncentrat kan du med få dråber gøre en standardret til noget helt specielt for dit køkken.