Sous Vide Lammeculotte

Sous Vide Lammeculotte


Ingredienser

10 personer

  • 600 g lammeculotte
  • 18 g OSCAR® Lammefond koncentrat
  • rosmarin
  • olivenolie
  • smør
  • salt & peber

Fremgangsmåde

  1. Culotte klargøres og vakuumpakkes med OSCAR® Lammefond koncentrat, rosmarin og olivenolie.
  2. Sous Vide: 56°C (medium-rare) i 2 timer.
  3. Dup kødet tørt, krydder med salt og peber og brun hårdt på pande i smør (1-2 min. på fedtside, 30-60 sek. på anden side).
  4. Lad kødet hvile i 5 min. før det skæres.

Relaterede produkter

Inspiration

OSCAR® Fond koncentrat

Et smagfuldt og kreativt tilskud til din krydderihylde. Med OSCAR® Fond koncentrat kan du med få dråber gøre en standardret til noget helt specielt for dit køkken.