Shio Ramen med saltet citron

Shio Ramen med saltet citron


Ingredienser

10 personer

  • 40 stk cherrytomater
  • 100 g neutral olie
  • salt
  • 250 g hvide løg eller skalotteløg
  • 50 g hvidløg
  • 150 g OSCAR® Premium Citron pasta
  • 1 l vand
  • 1 l OSCAR® Signature Kyllingebouillon
  • 50 g OSCAR® Grønsagsfond koncentrat
  • 450 g nudler
  • 10 stk sojamarinerede æg
  • sojabraiseret svinebryst

Fremgangsmåde

  1. Vend tomaterne med lidt olie og salt, og bag dem i ovnen ved 110 °C i 1,5 time.
  2. Forbered tare. Hak løg fint og karamellisér ved lav varme, indtil de er gyldne. Når det er afkølet, smages det til med Premium Citron pasta og ekstra salt. Smagen skal være intenst og markant salt.
  3. Bring vand, bouillon og fondkoncentrat i kog. Smag enten suppen til med tare, eller kom tare direkte i skålen ved anretning.

Tip: Suppen kan også tilberedes i en vegansk version ved brug af OSCAR® Signature Grønsagsbouillon Økologisk og OSCAR® Vegansk Kyllingesmag krydderi.