Phở Bò

Phở Bò


Ingredienser

10 personer

  • 2 stk zittauerløg
  • 1/2 stk ingefærrod
  • 2 fed hvidløg
  • 60 g OSCAR® Oksebouillon pasta
  • 2 l vand
  • 40 g fiskesauce
  • 1 tsk korianderfrø
  • 1 tsk fennikelfrø
  • 1 tsk nelliker
  • 1 tsk kardemommekapsler
  • 4 stk stjerneanis
  • 1 stang kanel
  • 2 spsk brun farin
  • salt og sukker
  • 1 kg oksespidsbryst
  • risnudler
  • forårsløg
  • thaibasilikum
  • mynte
  • lime

Fremgangsmåde

  1. Rist løg, ingefær og hvidløg på en tør pande, indtil de får en let grillet kant.
  2. Bring bouillonpasta, vand og fiskesauce i kog, og tilsæt derefter de ristede løg og ingefær samt krydderier og brun farin.
  3. Kom oksespidsbryst i en separat gryde. Kom koldt vand i og bring den i kog. Kødet blancheres i 3 minutter og skylles derefter grundigt i koldt vand. Overfør kødet til gryden med suppepasten.
  4. Lad kødet simre under låg i pho-basen, indtil det er mørt. Si lagen, og lad kødet hvile i den i en time.
  5. Smag suppen til med salt og sukker.
  6. Anret med risnudler, friske urter og friskpresset lime.

Tip: Ønskes et alternativ til okse, kan retten nemt laves med OSCAR® Kyllingebouillon pasta ved at følge samme fremgangsmåde.

Inspiration

Det asiatiske køkken

OSCAR® lancerer nu en serie af asiatisk inspirerede produkter, som gør det nemmere at integrere asiatiske smage og anretninger i dine menuer.