
Phở Bò
Ingredienser
10 personer
- 2 stk zittauerløg
- 1/2 stk ingefærrod
- 2 fed hvidløg
- 60 g OSCAR® Oksebouillon pasta
- 2 l vand
- 40 g fiskesauce
- 1 tsk korianderfrø
- 1 tsk fennikelfrø
- 1 tsk nelliker
- 1 tsk kardemommekapsler
- 4 stk stjerneanis
- 1 stang kanel
- 2 spsk brun farin
- salt og sukker
- 1 kg oksespidsbryst
- risnudler
- forårsløg
- thaibasilikum
- mynte
- lime
Fremgangsmåde
- Rist løg, ingefær og hvidløg på en tør pande, indtil de får en let grillet kant.
- Bring bouillonpasta, vand og fiskesauce i kog, og tilsæt derefter de ristede løg og ingefær samt krydderier og brun farin.
- Kom oksespidsbryst i en separat gryde. Kom koldt vand i og bring den i kog. Kødet blancheres i 3 minutter og skylles derefter grundigt i koldt vand. Overfør kødet til gryden med suppepasten.
- Lad kødet simre under låg i pho-basen, indtil det er mørt. Si lagen, og lad kødet hvile i den i en time.
- Smag suppen til med salt og sukker.
- Anret med risnudler, friske urter og friskpresset lime.
Tip: Ønskes et alternativ til okse, kan retten nemt laves med OSCAR® Kyllingebouillon pasta ved at følge samme fremgangsmåde.
Relaterede produkter
Anvendt produkter
Se mere
Inspiration
Det asiatiske køkken
OSCAR® lancerer nu en serie af asiatisk inspirerede produkter, som gør det nemmere at integrere asiatiske smage og anretninger i dine menuer.