
Misosuppe
Ingredienser
10 personer
- 20 g tørret kombu tang
- 1 l vand
- 75 g OSCAR® Miso Bouillon pasta
- 300 g silketofu, skåret i tern
- 100 g forårsløg, skåret fint
Fremgangsmåde
- Læg kombu i blød i koldt vand i 30 minutter. Opvarm derefter vandet langsomt til lige under kogepunktet, og fjern kombu før det begynder at koge.
- Tilsæt misopasta, og pisk, indtil den er helt opløst.
- Lad suppen simre ved lav varme i 5–10 minutter uden at koge.
- Smag til, justér med ekstra misopasta eller lidt lys sojasauce efter behov.
- Anret med stykker af silketofu og finthakket kombu.
Tip: Denne misosuppe kan kombineres med alle typer grøntsager.
Relaterede produkter
Anvendt produkter
Se mere
Inspiration
Det asiatiske køkken
OSCAR® lancerer nu en serie af asiatisk inspirerede produkter, som gør det nemmere at integrere asiatiske smage og anretninger i dine menuer.