Misosuppe

Misosuppe


Ingredienser

10 personer

  • 20 g tørret kombu tang
  • 1 l vand
  • 75 g OSCAR® Miso Bouillon pasta
  • 300 g silketofu, skåret i tern
  • 100 g forårsløg, skåret fint

Fremgangsmåde

  1. Læg kombu i blød i koldt vand i 30 minutter. Opvarm derefter vandet langsomt til lige under kogepunktet, og fjern kombu før det begynder at koge.
  2. Tilsæt misopasta, og pisk, indtil den er helt opløst.
  3. Lad suppen simre ved lav varme i 5–10 minutter uden at koge.
  4. Smag til, justér med ekstra misopasta eller lidt lys sojasauce efter behov.
  5. Anret med stykker af silketofu og finthakket kombu.

Tip: Denne misosuppe kan kombineres med alle typer grøntsager.

Relaterede produkter

Inspiration

Det asiatiske køkken

OSCAR® lancerer nu en serie af asiatisk inspirerede produkter, som gør det nemmere at integrere asiatiske smage og anretninger i dine menuer.