Miso sauce med brunet smør

Miso sauce med brunet smør


Ingredienser

10 personer

  • 150 g smør
  • 75 g OSCAR® Miso Bouillon pasta
  • 25 g mørk soja
  • 20 g risvinseddike
  • peber

Fremgangsmåde

  1. Smelt smørret i en gryde, og brun det, indtil det dufter nøddeagtigt og har en gyldenbrun farve. Valle skal ikke sigtes fra.
  2. Tag gryden af varmen, og rør misobase i det varme smør.
  3. Tilsæt sojasauce og eddike.
  4. Smag til med sort peber og eventuelt lidt ekstra syre eller sødme.
  5. Serveres varm.

Tip: Saucen kan f.eks. anvendes til bagt hokkaidogræskar eller grillet blæksprutte.

Relaterede produkter

Inspiration

Det asiatiske køkken

OSCAR® lancerer nu en serie af asiatisk inspirerede produkter, som gør det nemmere at integrere asiatiske smage og anretninger i dine menuer.