
Miso sauce med brunet smør
Ingredienser
10 personer
- 150 g smør
- 75 g OSCAR® Miso Bouillon pasta
- 25 g mørk soja
- 20 g risvinseddike
- peber
Fremgangsmåde
- Smelt smørret i en gryde, og brun det, indtil det dufter nøddeagtigt og har en gyldenbrun farve. Valle skal ikke sigtes fra.
- Tag gryden af varmen, og rør misobase i det varme smør.
- Tilsæt sojasauce og eddike.
- Smag til med sort peber og eventuelt lidt ekstra syre eller sødme.
- Serveres varm.
Tip: Saucen kan f.eks. anvendes til bagt hokkaidogræskar eller grillet blæksprutte.
Relaterede produkter
Anvendt produkter
Se mere
Inspiration
Det asiatiske køkken
OSCAR® lancerer nu en serie af asiatisk inspirerede produkter, som gør det nemmere at integrere asiatiske smage og anretninger i dine menuer.