Guà bāo

Guà bāo


Ingredienser

10 personer

  • 1,5 kg svinebryst
  • salt
  • olie (til bruning)
  • 1 l vand
  • 100 g OSCAR® Premium Fermenteret Peber pasta
  • 250 g mørk soja
  • 50 g brun farin
  • 5 fed hvidløg, knust
  • 4 stk stjerneanis
  • 20 stk bao
  • koriander
  • ristede løg
  • let syltet agurk

Fremgangsmåde

  1. Rids svinebrystet, salt det, og brun det på alle sider i olie.
  2. I en gryde tilsættes vand, OSCAR® Premium Fermenteret Peber pasta, soja, farin, hvidløg og stjerneanis, og bringes i kog.
  3. Tilsæt svinebrystet til den varme lage, og braisér det under låg i ovnen ved 160 °C i cirka 3 timer, eller indtil det er mørt.
  4. Skiver af det braiserede bryst glaseres i den reducerede lage.
  5. Anret i friskdampede bāo-boller med garniture.

Tip: Den braiserede gris kan også serveres ovenpå ris.

Relaterede produkter