
Guà bāo
Ingredienser
10 personer
- 1,5 kg svinebryst
- salt
- olie (til bruning)
- 1 l vand
- 100 g OSCAR® Premium Fermenteret Peber pasta
- 250 g mørk soja
- 50 g brun farin
- 5 fed hvidløg, knust
- 4 stk stjerneanis
- 20 stk bao
- koriander
- ristede løg
- let syltet agurk
Fremgangsmåde
- Rids svinebrystet, salt det, og brun det på alle sider i olie.
- I en gryde tilsættes vand, OSCAR® Premium Fermenteret Peber pasta, soja, farin, hvidløg og stjerneanis, og bringes i kog.
- Tilsæt svinebrystet til den varme lage, og braisér det under låg i ovnen ved 160 °C i cirka 3 timer, eller indtil det er mørt.
- Skiver af det braiserede bryst glaseres i den reducerede lage.
- Anret i friskdampede bāo-boller med garniture.
Tip: Den braiserede gris kan også serveres ovenpå ris.