Cremet linsesuppe med rød...

Cremet linsesuppe med rød karry


Ingredienser

10 personer

  • 30 g olie
  • 150 g løg, finthakket
  • 10 g hvidløg, presset
  • 15 g frisk ingefær, revet
  • 40 g rød karrypasta
  • 200 g røde linser, skyllet
  • 600 kokosmælk
  • 600 ml vand
  • 40 g OSCAR® Grønsagsfond koncentrat
  • 30 g OSCAR® Asiatisk Fond koncentrat
  • limesaft, salt og peber efter smag

Fremgangsmåde

  1. Opvarm olien i en gryde og steg løg, hvidløg og ingefær i 2-3 min.
  2. Tilsæt rød karrypasta og steg yderligere 1 min. for at frigive smagen.
  3. Tilsæt linser, kokosmælk, vand og koncentrater.
  4. Lad det småkoge i 15-20 min, indtil linserne er helt møre.
  5. Brug en stavblender for en cremet konsistens, eller lad den være rustik.
  6. Smag til med limesaft, salt og peber.

Inspiration

OSCAR® Fond koncentrat

Et smagfuldt og kreativt tilskud til din krydderihylde. Med OSCAR® Fond koncentrat kan du med få dråber gøre en standardret til noget helt specielt for dit køkken.