
Cremet linsesuppe med rød karry
Ingredienser
10 personer
- 30 g olie
- 150 g løg, finthakket
- 10 g hvidløg, presset
- 15 g frisk ingefær, revet
- 40 g rød karrypasta
- 200 g røde linser, skyllet
- 600 kokosmælk
- 600 ml vand
- 40 g OSCAR® Grønsagsfond koncentrat
- 30 g OSCAR® Asiatisk Fond koncentrat
- limesaft, salt og peber efter smag
Fremgangsmåde
- Opvarm olien i en gryde og steg løg, hvidløg og ingefær i 2-3 min.
- Tilsæt rød karrypasta og steg yderligere 1 min. for at frigive smagen.
- Tilsæt linser, kokosmælk, vand og koncentrater.
- Lad det småkoge i 15-20 min, indtil linserne er helt møre.
- Brug en stavblender for en cremet konsistens, eller lad den være rustik.
- Smag til med limesaft, salt og peber.
Relaterede produkter
Anvendt produkter
Se mere
Inspiration
OSCAR® Fond koncentrat
Et smagfuldt og kreativt tilskud til din krydderihylde. Med OSCAR® Fond koncentrat kan du med få dråber gøre en standardret til noget helt specielt for dit køkken.