Trøffelblanquette med stegt...

Trøffelblanquette med stegt kyllingefond


Smagfuld trøffelblanquette med OSCAR® Premium Stegt Kyllingefond pasta. Kombiner denne blanquette med trøffelessens, for ekstra luksus. En ret, der emmer af raffineret elegance og tilfredsstiller dine sanser.

Ingredienser

10 personer

  • 350 g vand
  • 50 g OSCAR® Premium Stegt Kyllingefond pasta 
  • 10 g vineddike
  • 100 g piskefløde
  • 2 stk æggeblommer 
  • trøffelessens

Fremgangsmåde

  1. Vand bringes i kog og tages af varmen. OSCAR® Premium Stegt Kyllingefond pasta opløses i vandet.
  2. Tilsæt vineddike og piskefløde, leger saucen med æggeblomme.
  3. Tilsmag herefter med trøffelessens.

Tip: Saucen egner sig også til at blive lavet med OSCAR® Premium Mørk Kalvefond pasta.