Musling linguine
Ingredienser
10 personer
- olie til stegning
 - 50 g skalotteløg
 - ¼ fed hvidløg
 - 50 g cherrytomater
 - 1 dl vand
 - 15 g OSCAR® Premium Hvidvin Reduktion
 - 10 g OSCAR® Muslingefond koncentrat
 - chili
 - 300 g linguine, forkogt
 - 1 dl fløde
 - 40 g muslingekød (alternativ 2-300 g. muslinger med skal)
 - 50 g frisk babyspinat
 - friske urter, f.eks. kørvel og dild
 
Fremgangsmåde
- Hakket skalotteløg, hvidløg og halverede cherrytomater sauteres i lidt olivenolie.
 - Tilsæt vand, OSCAR® Premium Hvidvin Reduktion og OSCAR® Muslingefond koncentrat.
 - Kog op og vendt forkogt linguine heri.
 - Tilsæt fløde.
 - Damp muslinger og vend i sammen med frisk spinat og urter.
 - Smag til med peber, og evt. yderligere OSCAR® Muslingefond koncentrat.