Kyllinge blanquette sifon

Kyllinge blanquette sifon


Serveringsforslag: Hvide og grønne asparges, kylling, morkler, ramsløg og kyllinge blanquette sifon.

Ingredienser

10 personer

  • 3 stk æg
  • 30 g creme fraiche 38%
  • 20 g OSCAR® Premium Stegt Kyllingefond Pasta
  • 150 g vand
  • 250 g smør 
  • salt
  • æbleeddike

Fremgangsmåde

  1. Smelt smørret ved lav varme og hold det varmt.
  2. Opløs OSCAR® Premium Stegt Kyllingefond Pasta i kogende vand.
  3. Blend æg og creme fraiche sammen. Tilsæt den kogende kyllingefond.
  4. Tilsæt derefter den varme smør, og smag til med salt og eddike. 
  5. Sigt saucen gennem en fin si, og hæld den i en sifonflaske.
  6. Lad sifonflasken op med en gaspatron, ryst godt, og hold den varm i vandbad ved ca. 60 °C indtil servering.

Inspiration

Nytår med OSCAR®

Hent inspiration på snacks, velsmagende saucer og supper, du kan servere på nytårsmenuen for dine gæster.