Dyrekølle

Dyrekølle


Med OSCAR® Premium Mørk Kalvefond Pasta, bringes der en rig og autentisk smag til en klassisk dyrekølle. Smagen af dyrekølle boostes ved at blive brunet sammen med den rige Kalvefond Pasta og olie. Serveringsforslag: Server med Vildtsauce og tyttebær.

Ingredienser

10 personer

  • 2 stk. dyrekølle, ca 1.7 kg pr. stk. 
  • 50 g olie
  • 200 g OSCAR® Premium Mørk Kalvefond Pasta

Fremgangsmåde

  1. De afpudsede køller smøres ind i olie og brunes af.
  2. OSCAR® Premium Mørk Kalvefond Pasta smøres på de stadig lune køller.
  3. Begge køller pakkes ind i folie og sættes i forvarmet ovn på 150°C i omtrent 90 minutter.
  4. Når de har nået en kernetemperatur på 62°C, tages de ud af ovnen og hviler i 15 minutter.

Tip: Lad altid kød trække efter tilberedning. Kødet vil i hvileperioden fortsætte med at stige i temperatur. Større kødstykker, som eksempelvis en hel kølle, kan stige op til 10 grader efter den direkte tilberedning.

Relaterede produkter